Մեղրով և ընկույզով համեղ փախլավա․ Գեղեցկությունն ու հրաշալի համը միասին համադրած
Դիտումներ 350
Այս համեղ և գեղեցիկ փախլավան պատրաստելու համար անհրաժեշտ է ՝
Խմորի համար ՝
700 գր. ալյուր (4 բաժակ),
600 գր. կարագ,
200 գր․ թթվասեր,
4 ձվի դեղնուց,
1 թ. գ սոդա,
վանիլին,
Լցոնի համար ՝
300-400 գր. ընկույզ (կարող եւ ավելի)
6 ձվի սպիտակուց,
300 գր. շաքարավազ,
մի պտղունց աղ,
վանիլին,
Վրան լցնելու համար
2 ձվի դեղնուց,
1 թ․ գ կաթը
250-300 գր. մեղր
100 գր․ ընկույզ
Պատրաստման եղանակը ՝
Ամենաընթերցվածը