Մեղր, դարչին ու կիտրոն և ավելորդ քաշն այլևս խնդիր չէ

Դիտումներ 974

Մեղր, դարչին ու կիտրոն և ավելորդ քաշն այլևս խնդիր չէ

Դարչինը բազմաթիվ օգտակար հատկություններ ունի՝ կանխարգելում է սիրտ-անոթային հիվանդությունների առաջացումը, իջեցնում է արյան մեջ խոլեսtերինի մակարդակը:

 Դարչինում պարունակվող մանրաթելերը փորկապության եւ լուծի դեմ պայքարելու հիանալի կանխարգելիչ միջոց են:

Դարչինի հակաօքսիդանտ եւ հակաբակտերիալ հատկությունները եւս ունեն նույնքան կարեւոր նշանակություն: Դարչինի թանձրուքն օգտագործվում է որպես մրսածության դեմ պատրաստվող դեղամիջոցների բաղադրիչներից մեկը: Բոլորին է հայտնի մրսածության դեմ հին ու բարի, «տատիկի» դարչինով մեղրի բաղադրատոմսը:

Իսկ մեղրը ըստ USDA-ի, մեկ ճաշի գդալ մեղրի մեջ կալորիաների թիվը հասնում է 64 կկալ-ի, իսկ մեկ ճաշի գդալ շաքարավազը պարունակում է ընդամենը 15 կկալ: Մեղրը հեշտ է մարսվում, քանի որ նրանում պարունակվող ածխաջրերը հեշտությամբ փոխարինվում են գլյուկոզայի:

Ներկայացնում ենք օգտակար և ավելորդ քաից ազատվելուն նպաստող ըմպելիքի բաղադրատոմսը:

 



Բաղադրիչներ

  • 1 թ.գ. դարչինի փոշի
  • 1 բաժակ եռման աստիճանի ջուր
  • 1 թ.գ. մեղր
  • 1 շերտ կիտրոն

Պատրաստման եղանակը

Դարչինի վրա լցնել եռման ջուրը և թողնել, որպեսզի թրմվի 20 րոպե:

Ավելացնել կիտրոնն ու մեղրը:

Այնուհետև ըմպելիքը դնել սառնարանում և թողնել 30 րոպե:

Խմել օրական 3 անգամ՝ ուտելուց 30 րոպե առաջ: Օգտագործել 14 օր:

Կուրսի ավարտին օրգանիզմում թեթևություն կզգաք և կտեսնեք, որ նախկին հագուստները լայնացել են:

Կուրսը կարլեի է կրկնել 4 ամիս անց:



Ամենաընթերցվածը