Մենք այսքան ժամանակ սխալ ենք ձուն խաշել. Հարկավոր է ջրի մեջ մի փոքր լիմոնի հյութ լցնել. Ահա թե ինչու

Դիտումներ 312
Մենք այսքան ժամանակ սխալ ենք ձուն խաշել. Հարկավոր է ջրի մեջ մի փոքր լիմոնի հյութ լցնել. Ահա թե ինչու

Թվում է, թե ինչը կարող է հեշտ լինել ձվի խաշելուց:

Սակայն ժամանակի հետ անգամ ամենաիդեալական տանտիկինը բախվում է ձվի կճեպի ճաքելու, պայթած թսղանթի ու սպիտակուցի նարնջագույն ներկվելու հետ:

Բացի այդ՝ ձվի կճեպի տակ ընկած ջուրը կարող է բակտերիաների պոտեցյալ աղբյուր լինել:

Ինչպես խաշել ձուն

Ձվերը ողողեք ջրով ու հեռացրեք կողմնակի աղտոտվածությունը կճեպի վրայից, այնուհետ դրեք կաթսայի մեջ ու սառը ջուր ավելացրեք:

Դրեք կրակի վրա:

Ջրի մեջ մինչ եռալը լցեք կես լիմոնի հյութ:

Այն նախապես կանխում է ձվերի ճաքելը:

Իսկ եթե ձուն նախապես ճաքած է, ապա այդ դեպքում կիտրոնի հյութը ախտազերծում է ջուրն ու կսպիտակեցնի սպիտակուցը:

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը