Մալինայի մուրաբայի պատրաստման եղանակը

Դիտումներ 609
Մալինայի մուրաբայի պատրաստման եղանակը

Բաղադրամասեր

  • 2 կգ ազնվամորու համար ՝

  • 1 կգ 700 գրամ շաքարավազ

Պատրաստման եղանակը

Ազնվամորին մաքրել, բայց չլվանալ: Լցնել տափակ ափսեի մեջ, ավելացնել շաքարավազ և թողնել մեկ ժամ:

Հատապտուղներն ու շաքարավազը լցնել կաթսայի մեջ, դնել կրակին և եռացնել, բայց չեփել:

Թողնել սառի և կրկնել նախորդ գործընթացը:

Երրորդ անգամ եռացնելուց հետո եփել ևս 5 րոպե: մուրաբան լցնել մաքուր տարրաների մեջ և պահել սառնարանում: 

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը