Մաքրում է արյունը և ակտիվացնում լինֆան. 6 ամենահզոր միջոցը.
Դրանց արդյունավետությունն ապացուցված է հարյուրավոր տարիների ընթացքում:
Կան մի շարք առողջական խնդիրներ, որոնք կարող են հանգեցնել արյան մեջ տոքսինների կուտակմանը։ Արդյունքում թուլացնում է իմունային համակարգը, բարձրացնում է արյան ճնշումը, հոգնածությունը, մաշկային խնդիրներ, մազաթափություն և այլն։
Ուստի կարևոր է օգտագործել արյան մաքրման բնական մեթոդները։
Մարմինը բնական տոքսիններ է ստեղծում: Արդյունքում մի քանիսը կուտակվում են օրգանիզմում տարիների ընթացքում եւ վտանգում մեր առողջությունը։
Այս բնական ըմպելիքներն ամենաարդյունավետն են արյունը մաքրելու համար։ Նրանք նաև օգնում են մարմնին հեռացնել վնասակար տոքսինները բոլոր օրգաններից:
1. Կռատուկի արմատը՝ արյան շրջանառությունն ակտիվացնելու
համար Սա արյան և ավշային համակարգի մաքրման լավագույն դեղամիջոցներից է։ Դրա հատկությունները կնպաստեն արյան ավելի լավ շրջանառությանը, ինչը կխուսափի հեղուկի կուտակումից և այտուցից: Խորհուրդ է տրվում օրական մի քանի բաժակ կռատուկի արմատից թեյ ընդունել։
2. Բերուկը մաքրում է մեր օրգանիզմը
Բերուկը բնական մեղմ լուծողական միջոց է: Նրա մաքրող և հակասեպտիկ հատկությունները նույնպես աննկատ չեն մնում: Բերուկի թուրմը նվազեցնում է բորբոքումը, ինչպես նաև ունի կրկնակի տտիպ և բակտերիալ ազդեցություն: Արդյունքում դրա օգտագործումը շատ օգտակար է լյարդի և երիկամների համար։
Իդեալական տարբերակը ճաշից հետո մեկ բաժակ ինֆուզիոն խմելն է։
3. Եղինջ՝ 100% բնական արյունը մաքրող ըմպելիք
Բնական միջոց, որը լայնորեն հայտնի է ողջ աշխարհում: Եղինջը շատ ուժեղ դեղամիջոց է մեր օրգանիզմը մաքրելու համար։ Եվ նաև այն կարողանում է արագ հեռացնել թունավոր նյութերը մարմնից: Միզամուղ միջոցների առկայության արդյունքում այն շատ օգտակար է մեր երիկամների համար։ Ինչ վերաբերում է դրա օգտագործմանը, ապա ավելի լավ է օրվա կեսին մեկ բաժակ եղինջի թեյ օգտագործել։
4. Dandelion արյան և մարմնի մաքրման համար Dandelion
թեյը նույնպես շատ հարմար է ընդունելու հիմնական սնունդից հետո, նախքան խորտիկը: Արդյունքում՝ այն օգնում է արյան ավելի լավ շրջանառությանը, հեռացնում է տոքսինները և մաքրում մեր օրգանիզմը։
5. Ալոեն օրգանիզմն ամրացնելու համար
Այս բույսն օգտագործվում է մեծ թվով հիվանդությունների կանխարգելման ու բուժման համար։ Այն ունի նաև հակաբակտերիալ և հակասնկային հատկություն։ Արդյունքում այն խթանում է իմունային համակարգը, ինչը մեզ ավելի դիմացկուն է դարձնում վիրուսների և մանրէների նկատմամբ։ Ուստի ըմպելիքների օրական ընդունումը՝ 1 թեյի գդալ թարմ հալվեի հյութի ավելացմամբ, խորհուրդ է տրվում բազմաթիվ հիվանդությունների կանխարգելման համար։
6. Արյունը մաքրելու համար սխտորով թրմած կարմիր գինի խմեք:
Այս ըմպելիքն օգնում է մեզ ակտիվացնել նյութափոխանակությունը և, հետևաբար, նվազեցնել մարմնի ճարպը: Այն նաև ծառայում է օրգանիզմում ավելորդ աղի վերացմանը, որպեսզի երաշխավորված լինի դրա ներդրումը արյան մաքրման գործում։