Լոլիկով սոուս ձմեռվա համար, շատ հեշտ և պարզ բաղադրատոմս

Դիտումներ 284
Լոլիկով սոուս ձմեռվա համար, շատ հեշտ և պարզ բաղադրատոմս

Բաղադրիչներ

6 կգ լոլիկ

600 գր կանաչ սոխ

8 հատ սև պղպեղ

3 հատ դափնու տերև

3 հատ մեխակ

2 ճ․գ շաքարավազ

1,5 թ․գ աղ

1 թ․գ քացախ


Մաքրել լոլիկը, հանել կանաչ կեղևը և բաժանել 4 մասի։

Մանրեցնել մսաղացով։

Սոխը լվանալ, մաքրել և անկացնել մսաղացով։

Ստացված զանգվածը լցնել մեծ տարրայի մեջ։

Զանգվածի մեջ ավելացնել աղացած սոխը, դափնու տերը, սև պղպեղը և մեխակը։

Տարրան դնել միջին կրակի վրա, հասցնել եռման, կրակը թուլացնել և եփել 1 ժամ,անընդմեջ խառնելով։

Զանգվածը սառեցնել և անկացնել մաղով։

Ստացված մաքուր զանգվածը լցնել տարրայի մեջ, ավելացնել աղ և շաքարավազ և նորից դնել կրակի վրա։ Մարմանտ կրակի վրա պետք է եփվի 2 ժամ։

Զանգվածի պնդանալու ժամանակ, ավելացնել քացախը և լավ խառնել։

Տաք զանգվածը լցնել տարրաների մեջ լավ փակել ձմեռվա համար։

Այն պետք է պահել սառնարանում։

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը