Լոլիկով կանաչ լոբի. Իմ խոհանոցում բանջարեղենային ամենահամեղ ուտեստը

Դիտումներ 531

Լոլիկով կանաչ լոբի. Իմ խոհանոցում բանջարեղենային ամենահամեղ ուտեստը

Բաղադրամասեր

  • 200 գ կանաչ լոբուն՝

  • 25 գ գլուխ սոխ,

  • 20 գ ձեթ,

  • 50 գ պոմիդոր,

  • 5 գ կծու կանաչ տաքդեղ,

  • 30 գ ջուր,

  • 5 գ աղ,

Պատրաստման եղանակը

  • Զեթը պաղել, ավելացնել մաքրած, օղակաձև կտրտած գլուխ սոխ, վրան մի փոքր աղ ցանել խառնել և տապակել մինչև շականագույն դառնալը:

  • Տապակած սոխին ավելացնել թելերից մաքրած, լվացած և ծղոտաձև կտրտած կանաչ չոբին մի քիչ տաք ջուր խառնել, որպեսզի սոխը չայրվի, ապա ամանի բերանը փակել կափարիչով և շոգեխաշել մինչև լոբու գույնը փոխվի, որից հետո ավելացնել կլպած և կիսած պոմիդորներ, ծղոտաձև մանր կտրտած կծու կանաչ տաքդեղ, վրան ցանել աղի նորմայի մնացած մասը, խառնել, ամանի բերանը ծածկել և շոգեխաշել մինչև րոլոր մթերքների պատրաստ լինելը:

  • Մատուցել ափսեների մեջ, վրան մանրած համեմ ցանած։



Ամենաընթերցվածը