Լոլիկով և վարունգով պահածո ձմեռվա համար

Դիտումներ 671
Լոլիկով և վարունգով պահածո ձմեռվա համար

2կգ լոլիկ

1կգ վարունգ

3 հատ տաքդեղ

Սամիթ

4 ատամ սխտոր

1 հատ դափնու տերև

3 հատ սև պղպեղ

1 ճաշի գդալ աղ


Ստերիլիզացնել տարրայի փականը և տարրան

Բոլոր բանջարեղենները լվանալ, պղպեղը կտրատել 2 մասի և հեռացնել սերմերը

Լավ չորացնել

Տարրայի հատակին դնում ենք տարբեր համեմունքներ, ապա դասավորում ենք բանջարեղենները, վարունգը, լոլիկը և պղպեղը։

Ամբողջությամբ լցնում ենք եռացրած ջուր և պահում ենք 15 րոպե։

Ջուրը լցնում ենք նոր ամանի մեջ, ավելացնում ենք շաքարավազ և եռացնում ենք։

Տարրայի մեջ լցնում ենք աղ, ապա զանգվածը և քաղաց և շուտ պակեոմ ենք փականով, շուռ ենք տալիս տարրան և պահում ենք 10-12 ժամ։

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը