Լցոնած կատոֆիլներ. Այս ուտեստը նույնիսկ խորովածի հետ չէի փոխարինի


Բաղադրամասեր
-
5-6 հատ միջին չափի կարտոֆիլ,
-
400 գ տապակած բեկոն,
-
150-200 գ քերած չեդեր (պանիր),
-
0,5 գլուխ սոխ
-
1/2 բաժակ թթվասեր,
-
4 ճաշի գդալ ձիթապտղի յուղ,
-
աղ,
-
կանաչի
Պատրաստման եղանակը
-
Կտրեք երկու կողմերից կարտոֆիլը ոչ մեծ կտորների, որպեսզի այն ուղիղ կանգնի։ Այնուհետև օգտագործեք դանակ, որպեսզի յուրաքանչյուրում անեք ոչ այդքան մեծ կոն, կամ փոսիկ։
-
Լցրեք մի փոքր ձիթապտղի յուղ կարտոֆիլի վրա և նաև լցրեք աղ։ Ուղղահայաց դիրքում դրեք կարտոֆիլը 180 ° С ջերմության տակ, 40 րոպե։
-
Այժմ լցոնեք կարտոֆիլը բեկոնով, որից հետո մի փոքր պանիր լցրեք վերևից և եփեք ևս 10 րոպե։ Վերջին հատվածում լցրեք թթվասեր, վերևի հատվածում բեկոն, սոխ և կանաչի։
