Լայմով ու նանայով կոկտեյլ

Դիտումներ 624
Լայմով ու նանայով կոկտեյլ

Պատրաստման եղանակները՝

Կիտրոնի հյութը քամել, վրան ավելացնել շաքարավազը և լավ հարել, ապա լցնել ջուրը, նանան և կիտրոնի մանրացված կեղևները: Այս ամենը եռացնել 5 րոպե, այնուհետև թողնել, որ սառչի: Սառչելուց հետո միջից հանել կիտրոնի կեղևները և նանան: Հյուրասիրել սառը վիճակում:

Բաղադրիչները՝

կիտրոն - 2 հատ
ջուր - 2.5 լ.
թարմ նանայի մի քանի տերև
շաքարավազ - 0.5 բաժակ

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը