Կտավատի սերմեր. ահա թե ինչպես ստանալ առավելագույն օգուտներ և բուժիչ ազդեցություններ:
Բաց մի թողեք բաղադրատոմսը: Դա կօգնի նվազեցնել ձեր շաքարը, խոլեստերինը և նիհարել:
Կտավատի սերմերը հատկապես հարուստ են թե՛ մանրաթելերով, թե՛ օմեգա-3 ճարպաթթուներով: Հատկապես խորհուրդ է տրվում օգտագործել խոլեստերինը վերահսկելու և նիհարելու գործընթացը արագացնելու համար։
Նրանք նաև օգնում են վերահսկել արյան գլյուկոզի մակարդակը: Բջջանյութի բարձր պարունակությունը օգնում է թեթևացնել փորկապությունը՝ նպաստելով ճիշտ մարսողությանը:
Դրանք պարունակում են նաև հակաքաղցկեղային հատկություն (հատկապես ուժեղ պաշտպանիչ հատկություն կրծքի, հաստ աղիքի և շագանակագեղձի քաղցկեղից):
Հոգ տանել ձեր մասին և ՄՆԱՑԵՔ ԱՌՈՂՋ:
Մինչդեռ այն ավելացնելով աղցաններին, թխած մթերքներին կամ նույնիսկ կտավատի սերմերը հյութին կամ կաթին ավելացնելը թույլ է տալիս մեզ օգտվել բազմաթիվ առողջարար առավելություններից:
Բայց առավելագույն օգուտ և թերապևտիկ ազդեցություն ստանալու համար այն պետք է ճիշտ օգտագործել։ Իսկ այսօր մենք ձեզ առաջարկում ենք ամենաարդյունավետ բաղադրատոմսը։
Խորհուրդ ենք տալիս նաև տանը պատրաստել համեղ կտավատի կաթ (ամենահետաքրքիրը, հատկապես հաշվի առնելով, որ այն հաճախ չենք հանդիպում սուպերմարկետներում):
Բաղադրիչներ
3 ճաշի գդալ կտավատի սերմեր
300 մլ մաքրված ջուր
1 ճաշի գդալ չամիչ կամ առանց կորիզների խուրմա
2 թեյի գդալ մեղր (ըստ ցանկության)
1 ճաշի գդալ քնջութի սերմեր
Կտավատի և քնջութի սերմերը լցնել 300 մլ տաք ջրի մեջ։
Այնուհետեւ չամիչը կամ խուրմերը լվանալ, 15-20 րոպե լցնել սառը ջրով։ Դրանից հետո դրանք կրկին ողողեք և ավելացրեք սերմերի հետ ջրի մեջ։ Ավելացնել նաև մեղր և հարել։
Թողնել թրմվի առնվազն 1 ժամ, բայց ավելի լավ է ծածկել և ամբողջ գիշեր պահել սառնարանում։
Դրանից հետո դրեք բլենդերի մեջ և մանրացրեք մինչև հարթ:
Խորհուրդ է տրվում խմել առավոտյան նախաճաշից 30 րոպե առաջ։