Կրեմի բաղադրատոմս, որը կզարդարի և հաճելի համ կփոխանցի նույնիսկ վատ պատրաստված տորթին

Դիտումներ 318

Կրեմի բաղադրատոմս, որը կզարդարի և հաճելի համ կփոխանցի նույնիսկ վատ պատրաստված տորթին

Այս կրեմը պպատրաստելու համար մեծ ջանքեր հարկավոր չեն։ Այն յուրահատուկ է իր համով և կզարդարի ցանկացած տորթ, եթե անգամ այն լավ թխված չէ։ Կրեմը պատրաստելու համար անհրաժեշտ է ՝

Բաղադրամասեր

3 բաժակ կաթ,
1,5 բաժակ շաքարավազ,
3 հատ ձու,
3 ճ. գդ. ալյուր,
300 գ կարագ,
վանիլին

 



Պատրաստման եղանակը

Կարագը թողնել փափկելու սենյակային ջերմաստիճանում:

Կաթն ու շաքարավազը լցնել կաթսայի մեջ, դնել մարմանդ կրակին: Անընդհատ խառնել, մինչև շաքարավազը խառնվի, լուծվի կաթին:

Առանձին թասիկի մեջ կոտրել ձվերը, հարել, ավելացնել երկու գդալ ալյուրը: Խառնել այնքան, մինչև ոչ մի գնդիկ չմնա: Տաք կաթից մի փոքր լցնել ձվի զանգվածի վրա, արագ խառնել:

Երբ համասեռ զանգված ստացվի, լցնել կաթի մեջ և արագ շարժումներով խառնել: Երբ կրեմը բավականաչափ թանձրանա, վերցնել կրակից:

Թողնել սառչի, իսկ մինչև այդ հարել կարագը: Հարած կարագին գդալ-գդալ ավելացնել կաթով եփված կրեմը, վերջում մի քիչ վանիլին ավելացնել:



Ամենաընթերցվածը