Կոճապղպեղով, մշկընկույզով և դարչինով ճարպ այրող սմուզի, քայլ առ քայլ բաղադրատոմս լուսանկարով
Դիտումներ 361
ԲԱՂԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐ
- 1 ճ.գ. մշկընկույզ
- 2-3 սմ կոճապղպեղ
- 100 մլ գազավորված հանքային ջուր
- 300 մլ կեֆիր
- 1 ճ.գ աղացած դարչին
- 0,25 թ/գդ աղացած չիլի
Պատրաստման եղանակը
Քայլ 1
Կոճապղպեղը մաքրել, կտրատել շերտերով։
Քայլ 2
Բլենդերի ամանի մեջ լցնել կոճապղպեղը, լցնել կեֆիրի մեջ, ջուրը, ավելացնել դարչինը, մշկընկույզը և չիլին, հարել։
Քայլ 3
Լցնել բաժակի մեջ, դարչին ցանել, զարդարել կոճապղպեղով և մատուցել։
Ամենաընթերցվածը