Կլասիկ թխվածքաբլիթների բաղադրատոմս առանց ձվի

Դիտումներ 313
Կլասիկ թխվածքաբլիթների բաղադրատոմս առանց ձվի

Բաղադրիչներ

Ալյուր 130 գր

Ջուր 60մլ

Ձեթ 10 մլ

Շաքարավազ 30գր

Եգիպտացորենի օսլա 20 գր

Սոդա 0,5 թ․գ

Աղ ըստ ճաշակի

 


Պատրաստման եղանակը

Տաք ջրում հալացնել շաքարավազը և աղը։ Շաքարավազի քանակը կարելի է քչացնել։ Ավելացնել  մնացած բաղադրիչներ և լավ խառնել։ Խմորը պետք է ստացվի չկպնող։

Խմորը փակել և թողնել հանգստանա 15 րոպե։

Գրտնակել խմորը 2 մմ հաստությամբ, եթե ցանկանում եք, որ թխվածքաբլիթնրը լինեն շերտավոր, ապա խմորը ծալում ենք և նորից գրտնակում։

Կտրատում ենք խմորը և դասավորում ջեռոցի մեջ։

Թխել օդով, 30 րոպե, 130-140 աստիճանում։

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը