Կիտրոնով և մաղադանոսով այս ըմելիքը ամեն առավոտ խմելով կխուսափեք ճարպակալումից և կնիհարեք
Մաղադանոսը բարենպաստ ազդեցություն է գործում ստամոքսաղիքային տրակտի աշխատանքի վրա, լավացնում է ախորժակը, օգտակար է գաստրիտի և խոցային հիվանդության դեպքում, բարելավում է նյութափոխանակությունը։
Օգնում է պահպանել և ամրացնել տեսողությունը։
Իսկ կիտրոնը մեծ քանակությամբ օրգանական թթուներ, շաքար, բջջանյութ, ֆլավոնոիդներ, ֆիտոնցիդներ, եթերային յուղեր է պարունակում, B խմբի, ինչպես նաև A, C, E, P վիտամիններ, մակրոտարրեր և միկրոտարրեր՝ կալիում, երկաթ, նատրիում, մագնիում, մոլիբդեն, բոր, ֆտոր և հանքային այլ նյութեր։
Այս երկու բաղադրիչները կօգնեն մեզ խուսափել ճարպակալումից և ազատվելլ ավելորդ քաշից:
Այն պատրաստելու համար հարկավոր է
Բաղադրիչներ
- 4 հատ միջին չապի կտրոնին ՝
- 3լ ջուր,
- 4-5 ճյուղ մաղադանոս
Կիտրոնն ու մաղադանոսը կտրատեք և եռացրեք 2 ժամ՝ ցածր ջերմաստիճանի վրա: Երբ ժամանակն անցնի, կաթսան կրակից վերցրեք և թողեք մնա 1 ժամ: Հանեք բաղադրիչները և նորից կտրատեք, ապա եփեք կրկին 3 ժամ շարունակ:
Արդյունքում կստանաք 1.5լ օշարակ, որը պետք է խմել առավոտյան փոքր բաժակով: Այս չափաքանակը պետք է որ բավականացնի 15 օր: