Կաղամբով ՝ ամառային, շատ համեղ և դիետիկ աղցան

Դիտումներ 857
Կաղամբով ՝ ամառային, շատ համեղ և դիետիկ աղցան

Բաղադրամասեր

  • սպիտակ եւ կարմիր կաղամբ,

  • թարմ վարունգ,

  • յոգուրտ,

  • պահածոյացված ոլոռ,

  • մանանեխի հատիկներ,

  • թթվասեր կամ մայոնեզ

  • սամիթ

 


Պատրաստման եղանակը

Կաղանբով աղցան․ Շատ համեղ և օգտակար

  • Երկու տեսակի կաղամբը պետք է լվանալ եւ մանր կրտարել։ Այնուհետեւ կարմիր եւ սպիտակ կաղամբները անհրաժեշտ է խառնել եւ համեմել աղով։

  • ։ Հաջորդիվ հարկավոր է բարակ շերտերով կտրատել վարունգը եւ ոլոռի հետ ավելացնել կաղամբի վրա։

  • Այնուհետեւ պետք է պատրաստել սոուսը. հարկավոր է խառնել մանանեխը, թթվասերը եւ յոգուրտը։

  • Ի դեպ, յոգուրտի եւ թթվասերի փոխարեն կարելի է բուսական յուղ ավելացնել, բայց առաջին տարբերակով աղցանն ավելի համեղ կստացվի։

  • Սոուսը աղցանամանի մեջ ավելացնելուց հետո կարելի է համտեսել։

Կաղանբով աղցան․ Շատ համեղ և օգտակար

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը