Կաթն ու սխտորը` ճնշումը կայունացնելու համար

Դիտումներ 322
Կաթն ու սխտորը` ճնշումը կայունացնելու համար

Հիպերտոնիա անվանում են զարկերակային կայուն ճնշումը: Սա սիրտ-անոթային համակարգի ամենատարածված հիվանդություններից է: 60-ն անց մարդկանց շրջանում հիպերտոնիայով է տառապում ամեն երկրորդը:

Հիպերտոնիայից կարող է փրկել սխտորը: Այն, որ սխտորն օգտակար է անոթների համար, շատերը գիտեն: Իսկ լավագույն արդյունքն ստանալու համար պարզվում է՝ այն պետք է եփել կաթի հետ:

Առաջարկում ենք սխտորից ու կաթից պատրաստված ճնշումը կարգավորող 2 բաղադրատոմս է առաջարկում


Մեթոդ 1

1 բաժակ կաթ ու սխտորի 2 մաքրած գլուխ վերցրեք:

Սխտորի վրա լցրեք կաթը, եռացրեք, մինչև սխտորը փափկի (մոտ 30 րոպե):

Սենյակային ջերմաստիճանում թողեք, որ հովանա:

Տաք կաթն ընդունեք օրվա մեջ 3 անգամ՝ 1-ական ճաշի գդալ:

 

==========================================================

Կիտրոնով կաթնաշոռ. բուժում է բազմաթիվ հիվանդություններ

Մեթոդ 2

Մեկ լիտր կաթի մեջ 5 սխտորի գլուխ լցրեք:

Սխտորը պետք չէ մաքրել, միայն լվացեք:

Կաթն ու սխտորը եփեք 15-20 րոպե, թողեք հովանա:

Օրվա մեջ խմեք երկու անգամ, կես բաժակ:

Խմեք 2-3 ամիս` առանց ընդհատումների:

 

Աղբյուրը ՝ http://hayastan24.com/?p=14951&l=am

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը