Կաթ, ալյուր, շաքարավազ, կարագ, աղ ... Պատրաստեք նուտելլա ձեր իսկ ձեռքերով ՝ այս հրաշալի բաղադրատոմսի շնորհիվ

Դիտումներ 446
Կաթ, ալյուր, շաքարավազ, կարագ, աղ  ...  Պատրաստեք նուտելլա ձեր իսկ ձեռքերով ՝ այս հրաշալի բաղադրատոմսի շնորհիվ

Բաղադրամասեր

Նուտելլա

  • 4 բաժակ կաթին՝

  • 3 - 4 ճաշի գդալ գետնանուշ կամ անտառային ընկույզ,

  • 4 բաժակ ալյուր,

  • 4 բաժակ շաքարավազ,

  • 6 ճաշի գդալ կակաո,

  • 1 տուփ սերուցքային կարագ,

  • 1/2 թեյի գդալ աղ

 


Պատրաստման եղանակը

  • Թասի մեջ խառնել շաքարավազը, կակաոն և ալյուրը։ Դանդաղ ավելացնել կաթը, միաժամանակ հարելով, որպեսզի չառաջանան գնդիկներ: Վերջացնելուց հետո ստացված լուծույթը դնել կրակի վրա։

Նուտելլա

  • Խառնուրդը հասցնել եռման՝ մարմանդ կրակի վրա, անընդմեջ հարելով, որպեսզի չկպչի հատակին և պատերին։ Ավելացնել հարիչում մանրացրած ընկույզը, կարագը, աղը և խառնել: Նուտելլան եփել մարմանդ կրակի վրա մինչը պնդանալը։ Ստացված նուտելլան պահել սառնարանում։

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը