Կարտոֆիլով տնական կարկանդակների շատ համեղ բաղադրատոմս
Դիտումներ 197
Բաղադրիչներ՝
Խմորի համար
500 մլ մածուն
9 գրամ չոր դրոժներ
2 ճ․գ շաքարավազ
1 թ․գ աղ
2 հատ ձու
100 գրամ հալած կարագ
900 գչամ ալյուր
ձեթ, տապակելու համար
Միջուկ
կարտոֆիլի խյուս
տապակած սոխ
աղ, պղպեղ
տապակաս կաղամբ, սոխ
2 ճ․գ տոմատի մածուկ
աղ, պղպեղ
Պատրաստման եղանակը՝
Մածունը մի փորք տաքացնել, ավելացնել կարագը, ձու, աղ և դրոժները։
Լավ խառնել և պատրաստել խմոր, թողնել խմորը հանգստանա 30 րոպե
Խմորը բաժանել փորք մասերի և բացել սեղանի վրա, դնել միւուկը և փակել
Տապակել լավ տաքացած թավայի վրա։
Բարի ախորժակ
Ամենաընթերցվածը