Կարտոֆիլով և պանրով շատ համեղ և անկրկնելի ուտեստի բաղադրատոմս
Դիտումներ 237
Բաղադրիչներ՝
500 գրամ կարտոֆիլ
50 գր կարագ
80 գրամ պինդ պանիր
2 հատ ձվի դեղնուց
0,5 թ․գ համեմունքներ
աղ ըստ համի
Պատրաստման եղանակը՝
կարտոֆիլից սարգել խյուս
խառնել դեղնուցը, լցնել կարտոֆիլի վրա, աղ ավելացնել, կարագը և նորից լավ խառնել։
թավայի վրա կլորակներով դասավորել ստացված խառնուրդը
Կտրատել պանիրը և դնել ամեն մի կլորակի մեջտեղի մասում
Թխել 15-20 րոպե 200 աստիճանում
Ամենաընթերցվածը