Կարմիր լոբով աղցան կաթնաշոռով, կարմիր սոխով և սեզոնային գազարով։

Դիտումներ 575

Կարմիր լոբով աղցան կաթնաշոռով, կարմիր սոխով և սեզոնային գազարով։

Բաղադրամասեր

 

Աղացած սև պղպեղ

պահածոյացված լոբի 400 գ

Աղ

Կիտրոն 1 հատ

Սխտոր 2 մեխակ

Ձիթապտղի ձեթ 50 մլ

Ռուկոլա 100 գ

Կաթնաշոռ 200 գ

Կարմիր սոխ 50 գ



Պատրաստման եղանակը

 

Բացեք կարմիր լոբի երկու տուփ սեփական հյութի մեջ, քամեք հյութը և լվացեք լոբին սառը ջրով: Նրանք, ովքեր ցանկանում են օգտագործել ոչ թե պահածոյացված, այլ ինքնուրույն եփած լոբի, թող մտածեն այս աղցանը երեկոյան պատրաստելու մասին։ Սկզբում լոբին թրջում ենք ամբողջ գիշեր, իսկ հետո եփում մինչև փափկի:

Պատրաստի լոբին խառնում ենք մանր կտրատած կարմիր սոխին, խոտաբույսերին, ինչպիսին է ռուկոլան (որը նախ պետք է ձեռքերով պատռել՝ հեշտ ուտելու համար), ճզմած սխտորով, ձիթապտղի յուղով, կիտրոնի հյութով և կաթնաշոռով։

Աղ, պղպեղ, թողեք, որ ապրանքները քսվեն երկու րոպե և մատուցեք մեկ բաժակ գինու հետ, եթե գինին մնացել է երեկոյից։



Ամենաընթերցվածը