Կարմիր լոբով և ընկույզով ապուր

Դիտումներ 268

Կարմիր լոբով և ընկույզով ապուր

Պատրաստման եղանակը՝

Լոբին գիշերը թողնել ջրի մեջ, ապա եփել։

Այնուհետև ավելացնել մանրացրած սխտորը, սալորաչիրը (թթու), կարմիր պղպեղը, կտրատած ընկույզը և ծիտրոն` ըստ ճաշակի։ 

Մատուցելիս կարագ և կտրատած մաղադանոս ավելացնել:



Բաղադրիչները՝

կարմիր լոբի - 300 գր 

սխտոր - 2 պճեղ

չիր - 3-4 հատ

կարմիր պղպեղ

ծիտրոն

կարագ

մաղադանոս

ընկույզ:





Ամենաընթերցվածը