Կարմիր լոբով և ընկույզով ապուր
Դիտումներ 268
Պատրաստման եղանակը՝
Լոբին գիշերը թողնել ջրի մեջ, ապա եփել։
Այնուհետև ավելացնել մանրացրած սխտորը, սալորաչիրը (թթու), կարմիր պղպեղը, կտրատած ընկույզը և ծիտրոն` ըստ ճաշակի։
Մատուցելիս կարագ և կտրատած մաղադանոս ավելացնել:
Բաղադրիչները՝
կարմիր լոբի - 300 գր
սխտոր - 2 պճեղ
չիր - 3-4 հատ
կարմիր պղպեղ
ծիտրոն
կարագ
մաղադանոս
ընկույզ:
Ամենաընթերցվածը