Կարկանդակների ֆրանսիական բաղադրատոմս
Դիտումներ 479
Բաղադրամասեր
3 բաժակ ցորենի ալյուր,
3 ճաշի գդալ շաքարավազ,
200 գ մարգարին,
1 բաժակ կաթ,
2 հատ ձու,
30 գ չոր խմորիչ,
տավարի աղացած միս
Պատրաստման եղանակը
Տաք կաթը լուծարել հում խմորիչում: Մարգարինը խառնել շաքարավազի հետ, ավելացնել ձու և նորից լավ խառնել: Ստացված զանգվածը լցնել խմորիչի վրա և խառնել, ավելացնել ալյուր և հունցել խմոր: Թողնել մոտ 1 ժամ:
Միսը լցնել խմորի մեջ, տալ կարկանդակի ձև և դնել ջեռոցը:
Ամենաընթերցվածը