Կարկանդակների ֆրանսիական բաղադրատոմս

Դիտումներ 479

Կարկանդակների ֆրանսիական բաղադրատոմս

Բաղադրամասեր

3 բաժակ ցորենի ալյուր,

3 ճաշի գդալ շաքարավազ,

200 գ մարգարին,

1 բաժակ կաթ,

2 հատ ձու,

30 գ չոր խմորիչ,

տավարի աղացած միս

 
 

 



Պատրաստման եղանակը

Տաք կաթը լուծարել հում խմորիչում: Մարգարինը խառնել շաքարավազի հետ, ավելացնել ձու և նորից լավ խառնել: Ստացված զանգվածը լցնել խմորիչի վրա և խառնել, ավելացնել ալյուր և հունցել խմոր: Թողնել մոտ 1 ժամ:

Միսը լցնել խմորի մեջ, տալ կարկանդակի ձև և դնել ջեռոցը:



Ամենաընթերցվածը