Կարգավորեք մարսողությունն ու նյութափոխանակությունը մեղրի և կիտրոնի միջոցով
Այս միջոցը պատրաստելու համար անհրաժեշտ է ՝
Բաղադրամասեր
1 թ․ գ մեղր,
կես հատ կիտրոն,
1 բաժակ գոլ ջուր
Պատրաստման եղանակը
Հարկավոր է մեղրի և կիտրոնի վրա լցնել գոլ ջուրը: Պետք է խմել ամեն առավոտ՝ անմիջապես արթնանալուց հետո:
Այս ըմպելիքը կանխարգելում է միզուղիների ինֆեկցիաները:
Կիտրոնն ու մեղրը խթանում են մարսողական համակարգի աշխատանքը, ինչպես նաև խոնավեցնում են հաստ աղիի պատերը:
Այս ըմպելիքի յուրաքանչյուր բաղադրիչ օգնում է մարսողական համակարգին: Կիտրոնն օգնում է լյարդին ավելի շատ լեղի արտազատել: Այնպես որ, մթերքներն ավելի լավ են մարսվում, իսկ դուք ստանում եք բոլոր անհրաժեշտ վիտամինները:
Մեղրն ունի հզոր հակաբակտերիալ հատկանիշներ, հենց դրա շնորհիվ պաշտպանում է բոլոր ինֆեկցիաներից: Այն նաև օգնում է ստամոքսին ավելի շատ ստամոքսահյութ արտադրել, ինչը թույլ է տալիս օրգանիզմից հեռացնել թույները: