Կակաոյի զարմանալի օգուտները 40-ից բարձր մարդկանց համար
Կակաոն մանկական խմիչք է: Կակաոն հավերժական երիտասարդության գաղտնիքն է: Որքա՞ն եք լսել նրա օգտակար հատկությունների մասին:
Կակաոն ոչ միայն համեղ և ջերմացնող ըմպելիք է, այս հրաշալի միջոցը կբարելավի ձեր տրամադրությունը և կբարձրացնի կենսունակությունը, իսկ կակաոն հիանալի իմունային խթանիչ է։
Այս անհավանական ըմպելիքը լավացնում է հիշողությունը, լավացնում է արյան շրջանառությունը և նույնիսկ նորմալացնում արյան մեջ խոլեստերինի մակարդակը։ Կակաոն կօգնի բարելավել հիշողությունը և, իհարկե, կպարգևի ջերմության և հարմարավետության զգացում։
Կակաոյի հատիկները անվիճելի առաջատարն են օգտակար միկրոէլեմենտների պարունակությամբ, այն նաև պարունակում է ցինկ, որը շատ կարևոր է սպիտակուցի արտադրության և կանանց առողջության պահպանման համար։
Կակաոյի հատիկները պարունակում են առողջ ճարպեր (մոտ 15%) և ածխաջրեր (մոտ 7%), պարունակում են նաև մաքուր հակաօքսիդանտներ և մանրաթելեր։
Կակաոն հավերժական երիտասարդության գաղտնիքն է:
Վերջերս գիտնականները պարզեցին, որ կակաոյի հատիկները պարունակում են այնպիսի տարր, ինչպիսին է էպիկատեխինը, հենց նա է օգնում օրգանիզմին պայքարել ուռուցքաբանության և շաքարախտի դեմ, ինչպես նաև կանխում է սրտի կաթվածներն ու ինսուլտները:
Ամերիկացի հետազոտողները պարզել են, որ կակաոն չի հանգեցնում գիրության, այլ ընդհակառակը, օգնում է ազատվել ավելորդ կիլոգրամներից, քանի որ այն օգտագործելիս հագեցվածությունն ավելի արագ է տեղի ունենում, քան թեյից կամ սուրճից։
Մասնագետները նշում են, որ կակաոն ավելի լավ է օգտագործել առավոտյան, քանի որ կակաոյի հատիկները պարունակում են սելոնին, որը կօգնի ձեր մաշկին խուսափել ուլտրամանուշակագույն ճառագայթման բացասական հետևանքներից, կանխել արևայրուքը և հյուսվածքները պահպանել երիտասարդ և առաձգական:
Եվ այս կախարդական ըմպելիքի բաղադրատոմսը ձեզ կզարմացնի իր անհավատալի համով:
Որպես այս ըմպելիքի մի մաս, կան բազմաթիվ օգտակար բաղադրիչներ, որոնք միայն կբարձրացնեն կակաոյի հատիկների օգուտները և կզարդարեն համը: Դարչինը ամրացնում է իմունային համակարգը և լավացնում տեսողությունը, մինչդեռ մեխակը բնական հակասեպտիկ է և հիանալի ցավազրկող:
Բաղադրությունը:
* 2 բաժակ կաթ, կարող եք օգտագործել ցանկացած, նույնիսկ բուսական
* 1/2 ճաշի գդալ կակաոյի փոշի, կամ կարող եք օգտագործել մուգ շոկոլադ
* 1 թեյի գդալ մեխակ
* փոքր պտղունց աղ
* 1/2 թեյի գդալ աղացած մեխակ
* ըստ ցանկության ավելացնել շաքարավազ կամ քաղցրացուցիչ
Խոհարարություն:
Կակաո կամ շոկոլադ, մեխակ, դարչին ուղարկել տապակի մեջ, ավելացնել կաթը և տաքացնել միջին ջերմության վրա, մինչև բոլոր բաղադրիչները լուծվեն, հարմարության համար կարող եք խառնել զանգվածը տաքացնելիս խառնել:
Եվ հիմա ամեն ինչ պատրաստ է, լցրեք կակաոն ձեր սիրելի բաժակի մեջ, վայելեք ձեր կերակուրը և առողջություն: