Լյարդի համար ամենաօգտակար բնական միջոցը
Դիտումներ 1289
Դդմի մեղր ընդունելը խորհուրդ է տրվում գիրության, երիկամների և միզապարկի հիվանդությունների դեպքում։ Այն լավացնում է մարսողությունը և ունի լուծողական ազդեցություն։
Դդմի մեղր պատրաստելու համար անհրաժեշտ է վերցնել մի դդում, վերևը կտրել և հանել սերմերը։
Այնուհետև դդումի մեջ պետք է մինչև ծայրը շաքարավազ լցնել, ծածկել վերևի մասը ավելի և դնել ամանի մեջ։
Դդումը պետք է կանգնի ամանի մեջ, մինչև ներքևը փափուկ դառնա։
Դրանից հետո դդումի ամբողջ պարունակությունը քամեք տարայի մեջ։
Այդպես են պատրաստում դդմի մեղր:
Այն պետք է պահվի սառնարանում։
Դդմի մեղրը կարելի է ուտել ցանկացած քանակությամբ և ցանկացած ժամանակ։
Ամենաընթերցվածը