Ձվով և պանրով համեղ աղցանի բաղադրատոմս, որը կարելի է պատրաստել ամեն օր
Դիտումներ 231
Բաղադրիչներ՝
5 հավի ձու
150 գրամ պինդ պանիր
1 սոխ
1 տարրա կանաչ ոլոռ
թթվասեր
աղ և պղպեղ
Պատրաստման եղանակը՝
Ձվերը դնել ջրի մեջ, եռացնել և թողնել 10 րոպե
Հանել եռման ջրից և դնել սառը ջրի մեջ մինչը ամբողջոցին սառչի
Մաքրում ենք կեղևը և կտրատել։
Ոլոռը լցնել տարայի մեջ, վրան ավելացնել կտրատած ձվերը
Պանիրը քերել քերիչով և ավելացնել խառնուրդի վրա
Սոխը կտրատել և վրան լցնել եռման ջուր
հանել ջրից և լցնել աղցանի վրա,
ավելացնել աղ և պղպեղ և թթվասերը
լավ խառնել
Ամենաընթերցվածը