Ձվով և պանրով համեղ աղցանի բաղադրատոմս, որը կարելի է պատրաստել ամեն օր

Դիտումներ 231

Ձվով և պանրով համեղ աղցանի բաղադրատոմս, որը կարելի է պատրաստել ամեն օր

Բաղադրիչներ՝

5 հավի ձու

150 գրամ պինդ պանիր

1 սոխ

1 տարրա կանաչ ոլոռ

թթվասեր

աղ և պղպեղ



Պատրաստման եղանակը՝

Ձվերը դնել ջրի մեջ, եռացնել և թողնել 10 րոպե

Հանել եռման ջրից  և դնել սառը ջրի մեջ մինչը ամբողջոցին սառչի

Մաքրում ենք կեղևը  և կտրատել։

Ոլոռը լցնել տարայի մեջ, վրան ավելացնել կտրատած ձվերը

Պանիրը քերել քերիչով և ավելացնել խառնուրդի վրա

Սոխը կտրատել և վրան լցնել եռման ջուր

հանել ջրից և լցնել աղցանի վրա,

ավելացնել աղ և պղպեղ և թթվասերը

լավ խառնել



Ամենաընթերցվածը