Ձվի կեղևի օգտակար հատկությունների մասին։ Այս նյութը կարդալուց հետո, դուք ել դեն չեք նետի ձվի կեղեևը։

Դիտումներ 486
Ձվի կեղևի օգտակար հատկությունների մասին։ Այս նյութը կարդալուց հետո, դուք ել դեն չեք նետի ձվի կեղեևը։

Այլևս երբեք դեն չեք նետի ձվի կեղևը. 6 սուպեր միջոց՝ վահանաձև գեղձի, մաշկի, եղունգների համար
Այլևս երբեք դեն չեք նետի ձվի կեղևը. 6 սուպեր միջոց՝ վահանաձև գեղձի, մաշկի, եղունգների համար

Budetezdorovy.ru-ն գրում է, որ ձվի կեղևը կարող է օգտագործվել անսովոր նպատակների համար։ 1. Օրգանիզմի դետոքսիկացիա։ Ձվի կեղևը սննդարար նյութեր է պարունակում, որոնք կարող են խթանել տոքսինների դուրսբերումն օրգանիզմից։ Բաղադրիչներ 5 ձվի կեղև 3 լիտր մաքուր ջուր։ Պատրաստման եղանակը։ Լավ լվացեք ձվի կեղևը, մանրացրեք, խառեք երեք լիտր ջրի հետ։

Կարդացեք այստեղ ՝ https://xohanoc.am/hy/xohanocic-durs/AylEVs-erbek-den-chek-neti-jvi-kexEVy.-6-super-mijoc%D5%9D-vahanajEV-gexji-mashki-exungneri-hamar-3289/basic


Ձվի կեղևն այլևս դեն չեմ նետում։ Միայն իմանաք ինչ կարող եք անել դրանք
Ձվի կեղևն այլևս դեն չեմ նետում։ Միայն իմանաք ինչ կարող եք անել դրանք

Այնինչ քչերին է հայտնի, որ ձվի կեղևը կալցիում է մաքուր վիճակում։ Համարյա մաքուր. 90%։ Իսկ կալցիումը օրգանիզմի համար անհրաժեշտ միկրոէլեմենտ է, որը պատասխանատու է ոսկորների, ատամների և մկանների ամրության և զարգացման համար։ Թույլ տվեք ձեր ուշադրությանը ներկայացնել ձվի կեղևի ճիշտ վերամշակման և օգտագործման հրաշալի մի միջոց. Եփեք կեղևը 10 րոպե Չորացրեք ջեռոցում 10-15 րոպե, 200 աստիճանի պայմաններում Թողեք սառի և սրճաղացով կամ բլենդերով աղացեք Այդ փոշու կես թեյի գդալը չափաբաժինն էլ բավական է օրգանիզմի օրական պահանջը բավարարելու համար։ Ավելացրեք այն ցանկացած ըմպելիքի` կակաոյի, կաթնային կոկտեյլի կամ ուղղակի սուրճի մեջ և վայելեք։

Կարդացեք այստեղ ՝ https://xohanoc.am/hy/xohanocic-durs/Jvi-kexEVn-aylEVs-den-chem-netum%D6%89-Miayn-imanak-inch-karox-ek-anel-drank-3699/basic

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը