Ձվի կեղևի միջոցով կկարողանաք ամրացնել ոսկորները, կարգավորել վահանաձև գեղձը և մաշկը



Ձվի կեղևի միջոցով կկարողանաք ամրացնել ոսկորները, կարգավորել վահանաձև գեղձը և մաշկը


Վահանաձև գեղձի աշխատանքը լավացնելու համար անհրաժեշտ է մանրացրած ձվի կեղևը հարկավոր է խառնել կիտրոնի և մեղրի հետ։

Այն օգտագործեք մեկ շաբաթ, իհարկե, բժշկի հետ խորհրդակցելուց հետո։

 

Ձվի կեղևը կարող եք օգտագործել դեմքի համար դիմակ պատրաստելիս։ Դրա օգտագործումը կնպաստի մահացած բջիջների հեռացմանը, կփափկեցնի, կթարմացնի մաշկը։

Բաղադրիչներ

2 ճաշի գդալ ձվի կեղևի փոշի

1 ձվի սպիտակուց։

 


Պատրաստման եղանակը։ Խառնեք երկու բաղադրիչները։ Քսեք դեմքին, իրանին, թողեք, մինչև չորանա։ Մաքրեք տաք ջրով, կրկնեք շաբաթվա ընթացքում մեկ անգամ։ Խորհուրդ չի տրվում չոր մաշկ ունեցողներին։

 

Իսկ ոսկորները ամրացնելու համար անհրաժեշտ է ՝

Եփեք կեղևը 10 րոպե

Չորացրեք ջեռոցում 10-15 րոպե, 200 աստիճանի պայմաններում

Թողեք սառի և սրճաղացով կամ բլենդերով աղացեք



loading...
loading...