Ձուկ պատրաստելիս, կիրառելով այս գաղտնիքն ու նրբությունը, այն կստացվի ամենահամեղը, որ երբևէ կերել եք

Դիտումներ 452
Ձուկ պատրաստելիս, կիրառելով այս գաղտնիքն ու նրբությունը,  այն կստացվի ամենահամեղը, որ երբևէ կերել եք

Բաղադրամասեր

  • 200 գ ձկանը՝

  • 15 գ կարագ,

  • 50 գ ջուր,

  • 30 գ նռան հյութ,

  • աղը, պղպեղը, սխտորը, մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի

Պլակի


Պատրաստման եղանակը

  • Իշխանը կամ կարմրախայտը մաքրել, լվանալ, բաժանել կտորների, աղ անել, դնել կարագ քսած կաթսայի մեջ, վրան ցանել կարմիր պղպեղ, ծեծած սխտոր և մի քիչ ջուր լցնել:

  • Այնուհետև կաթսան ամուր ծածկել և մարմանդ կրակով 18-20 րոպե շոգեխաշել:

  • Պատրաստի ձուկը դնեկ սկուտեղը, զարդարել մաղադանոսով:

Պլակի

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը