Ձուկ պատրաստելիս, կիրառելով այս գաղտնիքն ու նրբությունը, այն կստացվի ամենահամեղը, որ երբևէ կերել եք


Բաղադրամասեր
-
200 գ ձկանը՝
-
15 գ կարագ,
-
50 գ ջուր,
-
30 գ նռան հյութ,
-
աղը, պղպեղը, սխտորը, մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
-
Իշխանը կամ կարմրախայտը մաքրել, լվանալ, բաժանել կտորների, աղ անել, դնել կարագ քսած կաթսայի մեջ, վրան ցանել կարմիր պղպեղ, ծեծած սխտոր և մի քիչ ջուր լցնել:
-
Այնուհետև կաթսան ամուր ծածկել և մարմանդ կրակով 18-20 րոպե շոգեխաշել:
-
Պատրաստի ձուկը դնեկ սկուտեղը, զարդարել մաղադանոսով:
