Ձմռան համար լավագույն չրերից մեկը ՝ սեխի չրի պատրաստման եղանակը

Դիտումներ 666
Ձմռան համար լավագույն չրերից մեկը ՝ սեխի չրի պատրաստման եղանակը

Բաղադրամասեր

  • Սեխ

  • Իմբիր

  • Շաքարավազ

Սեխի չիր


Պատրաստման եղանակը

  • Սեխը լվանալ, կեղևը հանել, կտրատել: Եփել մինչև փափկելը:

  • Ջրից հանել, քերած կոճապղպեղ ցանել, մինչև մյուս օրը դնել սառը տեղ: Հաջորդ օրը կոճապղպեղը լվանալ սառը ջրով:

  • Օշարակ եփել: 1 կգ սեխի համար 1½ կգ շաքարավազ և 2,5 բաժակ սեխի եփուկից օշարակ պատրաստել:

  • Սեխը այս քաղցրաջրի մեջ եփել: Երկու օր թողնել ջրի մեջ, սեխը հանել ջրից, ավելացնել մնացած շաքարավազը, եփել:

  • Սեխը նորից լցնել քաղցրաջրի մեջ: Մի քանի անգամ եռացնել, հանել, որ սեխը քամվի, չորացնել արևի տակ կամ ջեռոցի մեջ հատուկ ռեժիմով:

Սեխի չիր

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը