Իրականում լոլիկով ձվածեղը պետք է պատրաստել ջեռոցում ...


Բաղադրամասեր
-
2 ձվին՝
-
200 գ լոլիկ,
-
50 գ հալած յուղ,
-
աղը, պղպեղը՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
-
Լոլիկը գցել եռման ջրի մեջ, հետո հանել, կլպել, կիսել, թեյի գդալով կորիզները հեռացնել, նորից կտրտել, տապակում յուղով թեթևակի տապակել, վրան աղ գցել և լցնել հարած ձու, որէց հետո 5—10 րոպե դնել ջեռոցը:
-
«Պոմիդորով ձվածեղը» մատուցել վրան պղպեղ ցանած։
