Իրականում լոլիկով ձվածեղը պետք է պատրաստել ջեռոցում ...

Դիտումներ 624
Իրականում լոլիկով ձվածեղը պետք է պատրաստել ջեռոցում ...

Բաղադրամասեր

  • 2 ձվին՝

  • 200 գ լոլիկ,

  • 50 գ հալած յուղ,

  • աղը, պղպեղը՝ ըստ ճաշակի

Պոմիդորով ձվածեղ


Պատրաստման եղանակը

  • Լոլիկը գցել եռման ջրի մեջ, հետո հանել, կլպել, կիսել, թեյի գդալով կորիզները հեռացնել, նորից կտրտել, տապակում յուղով թեթևակի տապակել, վրան աղ գցել և լցնել հարած ձու, որէց հետո 5—10 րոպե դնել ջեռոցը:

  • «Պոմիդորով ձվածեղը» մատուցել վրան պղպեղ ցանած։

Պոմիդորով ձվածեղ

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը