Ինչու է պետք ամեն օր ուտել սխտոր, բժիշկները շոկի մեջ այս բացահայտումից


Սովորական սխտորը կարող է պայքարել մեծ քանակությամբ հիվանդությունների դեմ։ Սխտորը լավագույն բնական հակաբիոտիկն է։
Եթե դու ստամոքսի հետ կապված խնդիրներ ունես, քաղցած փորիդ սխտոր օգտագործիր։ Մարսողության գործընթացը միանգամից կկարգավորվի։ Սխտորը բացում է ախորժակը և արագացնում է սննդի յուրացումը։ Ոչ ավանդական բժշկությունը բացահայտել է սխտորի ուժը՝ վերակենդանացնելով առողջության հնագույն բաղադրատոմսերը։ Սխտորը հայտնի միջոց է ճիճուների և այլ մակաբույծների դեմ պայքարում։ Տիֆը, շաքարախտը և ընկճախտը քեզ համար սարսափելի չեն, եթե դու կանոնավոր կերպով սխտոր ես օգտագործում։ Եթե քեզ սարսափեցնում է սխտորի սուր հոտը, ապա մանր պճեղները կուլ տուր ամբողջությամբ։ Այսպես ոչ մի հոտ էլ չի լինի, բայց բուժման էֆեկտը չի տուժի։
Սխտորը շատ օգտակար է նաև շնչուղիների բուժման համար, էֆեկտիվ կերպով օգնում է հաղթահարել տարատեսակ ռեսպիրատոր հիվանդությունները, բրոնխների, թոքերի և կոկորդի խնդիրները։
Բրոնխիտի նկատմամբ հակվածությամբ և ասթմայով տառապող անձինք պետք է անընդհատ սխտոր ուտեն։ Շատ օգտակար է նաև թոքախտով տառապող հիվանդների համար։
Բրոնխիտի դեպքում վերցնել 200 գ ճզմած սխտոր, 700 գ շաքարավազ և 1 լիտր ջուր, խառնել։ Այս օշարակից մի քանի ճաշի գդալ խմել օրական 3 անգամ։
mՎիճակն ավելի արագ բարելավելու համար օշարակը խմելու հաճախությունը կարելի է ավելացնել։ Ասթմայի դեպքում ճզմիր սխտորի 2 ատամիկ, վրան լցրու եռման ջուր։
