Ինչու է պետք ամեն օր ուտել սխտոր, բժիշկները շոկի մեջ այս բացահայտումից

Դիտումներ 303
Ինչու է պետք ամեն օր ուտել սխտոր, բժիշկները շոկի մեջ այս բացահայտումից

Սովորական սխտորը կարող է պայքարել մեծ քանակությամբ հիվանդությունների դեմ։   Սխտորը լավագույն բնական հակաբիոտիկն է։

Եթե դու ստամոքսի հետ կապված խնդիրներ ունես, քաղցած փորիդ սխտոր օգտագործիր։ Մարսողության գործընթացը միանգամից կկարգավորվի։ Սխտորը բացում է ախորժակը և արագացնում է սննդի յուրացումը։ Ոչ ավանդական բժշկությունը բացահայտել է սխտորի ուժը՝ վերակենդանացնելով առողջության հնագույն բաղադրատոմսերը։ Սխտորը հայտնի միջոց է ճիճուների և այլ մակաբույծների դեմ պայքարում։ Տիֆը, շաքարախտը և ընկճախտը քեզ համար սարսափելի չեն, եթե դու կանոնավոր կերպով սխտոր ես օգտագործում։ Եթե քեզ սարսափեցնում է սխտորի սուր հոտը, ապա մանր պճեղները կուլ տուր ամբողջությամբ։ Այսպես ոչ մի հոտ էլ չի լինի, բայց բուժման էֆեկտը չի տուժի։


Սխտորը շատ օգտակար է նաև շնչուղիների բուժման համար, էֆեկտիվ կերպով օգնում է հաղթահարել տարատեսակ ռեսպիրատոր հիվանդությունները, բրոնխների, թոքերի և կոկորդի խնդիրները։

Բրոնխիտի նկատմամբ հակվածությամբ և ասթմայով տառապող անձինք պետք է անընդհատ սխտոր ուտեն։ Շատ օգտակար է նաև թոքախտով տառապող հիվանդների համար։

Բրոնխիտի դեպքում վերցնել 200 գ ճզմած սխտոր, 700 գ շաքարավազ և 1 լիտր ջուր, խառնել։ Այս օշարակից մի քանի ճաշի գդալ խմել օրական 3 անգամ։

mՎիճակն ավելի արագ բարելավելու համար օշարակը խմելու հաճախությունը կարելի է ավելացնել։ Ասթմայի դեպքում ճզմիր սխտորի 2 ատամիկ, վրան լցրու եռման ջուր։

 
 
Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը