Ինչպե՞ս պատրաստել շատ համեղ ՝ խրթխրթան կարտոֆիլի տապակա (жарит)

Դիտումներ 2297
Ինչպե՞ս պատրաստել շատ համեղ ՝ խրթխրթան կարտոֆիլի տապակա (жарит)

Բաղադրամասեր

  • 300 գ կարտոֆիլին՝

  • 100 գ սոխ,

  • 30 գ յուղ,

  • 2 հատ պոմիդոր,

  • 1 հատ վարունգ,

  • աղը, պղպեղր, կանաչին՝ ըստ ճաշակի

  • Տապակած կարտոֆիլ

Պատրաստման եղանակը

  • Խոշոր կարտոֆիլը մաքրել, լվանալ կտրտել 1 սմ հաստությամբ միատեսակ կլորակներով, քիչ չորացնել և երկու կողմից տապակել դաղած յուղում. կիսատապակած դրությամբ վրան ցանել աղ, պղպեղ։ Նույն եղանակով տապակել նաև կլորակներով կտրտած սոխը։

  • Մատուցելիս կարտոֆիլի և սոխի տապակած կլորակները բլրաձև դասավորել սկուտեղի վրա, վրան կանաչի ցանել, կողքին դնել թարմ պոմիդոր և թերաղի վարունգ։

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը