Ինչպե՞ս պատրաստել շատ համեղ հալվա մեղրով

Դիտումներ 569
Ինչպե՞ս պատրաստել շատ համեղ հալվա մեղրով

Բաղադրամասեր

  • 1 կգ ալյուրին՝

  • 400 գ հալած յուղ,

  • 400 գ մեղր

 


Պատրաստման եղանակը

  • Ալյուրը մաղել, այնուհետև լցնել տապակը, ավելացնել հայած յուղ, լավ խառնել և, խառնելը շարունակելով, բովել մինչև միատեսակ ղեղնավուն փխրուն զանգված ստացվի: Այղ զանգվածի վրա լցնել մեղր և բեվել դարձյալ 5 րոպե: Տաք հալվան լցնել ափսեն, հավասարեցնել և քառակուսի կտորներով կտրտել:

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը