Ինչպե՞ս պատրաստել հայկական ավադական տժվժիկը. Ահա այդ հայտնի բաղադրատոմսը

Դիտումներ 316
Ինչպե՞ս պատրաստել հայկական ավադական տժվժիկը. Ահա այդ հայտնի բաղադրատոմսը

Բաղադրամասեր

  • 50 գ սրտին, 70 գ լյարդին, 60 գ թոքերին՝

  • 25 գ դմակ,

  • 40 գ գլուխ սոխ,

  • 15 գ տոմատ-պյուրե,

  • աղը, պղպեղը՝ ըստ ճաշակի

Տժվժիկ


Պատրաստման եղանակը

Տժվժիկ

  • Լյարդը, լեղապարկից հեոացնեյոլց հետո, մաքրել փառերից։ Թոքերը լվանալ: Երիկամներր երկարությամբ կիսել և փաոերը հեռացնել։ Պատրաստած մթերքները և դմակը լավ լվանալ, կտրտել հավասար կտորներով, դնել տապակը և տապակել մինչև կիսապատրաստ լինելը. ղրանից հետո վրան ցանել կտրտած գլուխ սոխ, ավելացնել տոմատ-պյուրե, աղ, պղպեղ: Տապակը ծածկել և թողնել մինչև որ տժվժիկր պատրաստ լինի:

Տժվժիկ

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը