Ինչպե՞ս պատրաստել բլինչիկի լիստերը, որպեսզի այն իդեալական ստացվի

Դիտումներ 1520
Ինչպե՞ս պատրաստել բլինչիկի լիստերը, որպեսզի այն իդեալական ստացվի

Բաղադրամասեր

  • 0.5 լ. կաթ,

  • 2 ձու,

  • 2 ճգ. ձեթ,

  • 200 գր. ալյուր,

  • 1 թգ. շաքարավազ,

  • 1 թգ. սոդա,

  • Աղ,

 

 

  • Պատրաստման եղանակը

  • Ձուն ծեփել շաքարավազի և աղի հետ միասին:

  • Ավելացնել ձեթը, այնուհետև կաթը և լավ խառնել: Ավելացնել նաև սոդան և ալյուրը` հարել հարիչով:

  • Թավան ձեթով պատել, լավ տաքացնել կրակի վրա և լցնել խառնուրդը, այնպես շարժել թավան, որ խմորը տարածվի ամբողջ թավայով:


Իմացեք նաև

Ամենահամեղ ուտեստների ՝ բլինչիկի, տոլմաների, ժուլիենի, քյուֆթայի, բաստուրմայի, սուջուխի բաղադրատոմսերը

 
Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը