Ինչպե՞ս ճիշտ պատրաստել քաբաբի ֆարշը և քաբաբը. Հաջողված բաղադրատոմս


Բաղադրամասեր
-
1 կգ տավարի միս,
-
200 գրամ խոզի սալ,
-
3 գլուխ միջին չափի սոխ,
-
աղ կարմիր պղպեղ,
-
կանաչ սոխ, խառը կանաչի
Պատրաստման եղանակը
-
Այս ամենը աղալ մսաղացով երկու անգամ, հետո լավ խփել մինչև որ զանգվածը ձգվի:
-
Դնել սառնարանում երկուսից երեք ժամ: Այնուհետև կլոր գնդիկներ սարքել և ձեռքերը ջրի մեջ թաթախելով անցկացնել շամփուրի վրա:
-
Հետո դնել թեժ կրակի վրա մինչև կարմրելը; Մատուցել սոխի և կարագի հետ:
