Ինչպե՞ս ճիշտ պատրաստել քաբաբի ֆարշը և քաբաբը. Հաջողված բաղադրատոմս

Դիտումներ 608
Ինչպե՞ս ճիշտ պատրաստել քաբաբի ֆարշը և քաբաբը. Հաջողված բաղադրատոմս

Բաղադրամասեր

  • 1 կգ տավարի միս,

  • 200 գրամ խոզի սալ,

  • 3 գլուխ միջին չափի սոխ,

  • աղ կարմիր պղպեղ,

  • կանաչ սոխ, խառը կանաչի

 


Պատրաստման եղանակը

 

  • Այս ամենը աղալ մսաղացով երկու անգամ, հետո լավ խփել մինչև որ զանգվածը ձգվի:

  • Դնել սառնարանում երկուսից երեք ժամ: Այնուհետև կլոր գնդիկներ սարքել և ձեռքերը ջրի մեջ թաթախելով անցկացնել շամփուրի վրա:

  • Հետո դնել թեժ կրակի վրա մինչև կարմրելը; Մատուցել սոխի և կարագի հետ:

Քյաբաբ

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը