Ինչպես պատրաստել քաբաբի ֆարշը, որ միսը չընկնի և ստացվի շատ համեղ քաբաբ


Բաղադրամասեր
-
1 կգ տավարի միս,
-
200 գրամ խոզի սալ,
-
3 գլուխ միջին չափի սոխ,
-
աղ կարմիր պղպեղ,
-
կանաչ սոխ, խառը կանաչի
Պատրաստման եղանակը
-
Այս ամենը աղալ մսաղացով երկու անգամ, հետո լավ խփել մինչև որ զանգվածը ձգվի, դնել սառնարանում երկուսից երեք ժամ: Այնուհետև կլոր գնդիկներ սարքել և ձեռքերը ջրի մեջ թաթախելով անցկացնել շամփուրի վրա: Հետո դնել թեժ կրակի վրա մինչև կարմրելը; Մատուցել սոխի և կարագի հետ:
Առաջարկում ենք նաև մեկ այլ շատ հետաքրքիր տարբերակ․
Դիտեք տեսանյութը ՝
