Ինչպես պատրաստել համեղ և օգտակար սալորի ջեմ

Դիտումներ 548
Ինչպես պատրաստել համեղ և օգտակար սալորի ջեմ

Բաղադրիչներ՝

1. Սալոր – 1 կգ
2. Շաքարավազ – 900 գ
3. Ջուր – 1.2 բաժակ

 
 

Պատրաստման եղանակը

1. Սալորից հեռացնել կորիզները, ջուր ավելացնել և եփել մոտ 10 րոպե մինչև փափկելը:

2. Ավելացնել շաքարավազը:

3. Եփել ցածր կրակի վրա մինչև պատրաստ լինելը՝ ժամանակ առ ժամանակ խառնելով ևս 40 րոպե:

4. Տաք ջեմը լցնել բանկաների մեջ և փակել:

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը