Ինչպես ճիշտ պատրաստել կարտոֆիլը ջեռոցում, որպեսզի այն ստացվի շատ համեղ

Դիտումներ 244

Ինչպես ճիշտ պատրաստել կարտոֆիլը ջեռոցում, որպեսզի այն ստացվի շատ համեղ

Բաղադրիչներ՝

կարտոֆիլ

ձեթ

աղ

համեմունքներ



Պատրաստման եղանակը՝

Լվանալը կարտոֆիլը և լցնել ջրի մեջ, եռացնել 5 րոպե, ոչ ավել

Հանել ջրից և սառեցնել

Մեկ ժամով պահել սառցարանում

Հանել և դնել թավայի մեջ, թավան նախապես պատել ձեթով

Դնել ջեռոցում 40 րոպե 200 աստիճանում

Պատրաստի կարտոֆիլը պատել աղ և պղպեղով և համեմունքներով



Ամենաընթերցվածը