Ինչպես ճիշտ պատրաստել կարտոֆիլը ջեռոցում, որպեսզի այն ստացվի շատ համեղ
Դիտումներ 244
Բաղադրիչներ՝
կարտոֆիլ
ձեթ
աղ
համեմունքներ
Պատրաստման եղանակը՝
Լվանալը կարտոֆիլը և լցնել ջրի մեջ, եռացնել 5 րոպե, ոչ ավել
Հանել ջրից և սառեցնել
Մեկ ժամով պահել սառցարանում
Հանել և դնել թավայի մեջ, թավան նախապես պատել ձեթով
Դնել ջեռոցում 40 րոպե 200 աստիճանում
Պատրաստի կարտոֆիլը պատել աղ և պղպեղով և համեմունքներով
Ամենաընթերցվածը