Ինչպես ճիշտ պատրաստել բլինչիկի խմոր, որ պատրաստելուց շատ ծակոտիներ առաջանան բլիթի վրա

Դիտումներ 3759
Ինչպես ճիշտ պատրաստել բլինչիկի խմոր, որ պատրաստելուց շատ ծակոտիներ առաջանան բլիթի վրա

Բաղադրիչներ

3 հատ ձու
1 բաժակ գոլ ջուր
3 բաժակ կաթ
2.5 բաժակ ալյուր
1 ճաշի գդալ բուսայուղ
1 թեյի գդալ աղ


Հարիչով հարել ձուն, շարունակելով հարել, ավելացնել ջուրը, կաթը, աղը, բուսայուղն ու ալյուրը:

Թավան լավ տաքացնել, խմորը շերեփով լցնել մեջը և թխել բարակ լավաշներ:

Թողնել սառչի: 
 

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը