Ինչպե՞ս պատրաստել տաք շոկոլադ և վայելել
Դիտումներ 339
Բաղադրամասեր
-
250 մլ կաթ
-
250 մլ 11%-ոց սերուցք
-
15 գ կակաո-փոշի
-
3 թեյի դգալ խտացրած կաթ
-
կես գդալ դարչին
Պատրաստման եղանակը
-
Կաթը և սերուցքը տաքացնել փոքր կաթսայում, բայց թույլ չտալ եռա:
-
Ավելացնել կակաո, խառնելով այնքան, որ առաջանա փրփուր:
-
Ավելացնել խտացրած կաթը, հարել և հետևել, որ կաթը չեռա:
-
Եփել մինչ կակաոն ամբողջությամբ լուծվի ևս 2-3 րոպե, ապա վերցնել կրակից:
-
Լցնել բաժակների մեջ, ավելացնել դարչին: Ավելի շոկոլադային համ ստանալու համար կարելի է հալեցնել նաև մուգ կամ կաթնային շոկոլադ:
Ամենաընթերցվածը