Ինչպե՞ս պատրաստել լոլիկով համեղ ձվածեղ
Դիտումներ 661
Բաղադրամասեր
5 հատ ձվին՝
0,5 կգ լոլիկ,
100-150 գ կարագղ,
աղը, պղպեղը ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Պոմիդորը գցել եռման ջրի մեջ, հետո հանել, կլպել, կիսել, թեյի գդալով կորիզները հեռացնել, նորից կտրտել, տապակում յուղով թեթևակի տապակել, վրան աղ գցել և լցնել հարած ձու, որէց հետո 5—10 րոպե դնել ջեռոցը:
Պոմիդորով ձվածեղը մատուցել վրան պղպեղ ցանած։
Ամենաընթերցվածը