Ինչպե՞ս պատրաստել իսկական համեղ սուկիի, որը մատուցում են թանկարժեք ռեստորաններում
Դիտումներ 176
Բաղադրամասեր
-
200 գ սուկի,
-
1/4 լիմոն,
-
12 գ կարագ,
-
աղը, պղպեղը, մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
-
Պատրաստած սուկին կտրտել մեկ բաժինանոց կտորներով, թեթևակի ծեծել օթակով, վրան ցանել աղ, պղպեղ, հարթել և խորովել ցանցի վրա կամ դնել ջեռոցը, բայց ցանցի վրա խորովելով ավելի յուրահատուկ համի է սատցվում:
-
Սուկին մատուցել վրան մաղաղանոս ցանած և կարագի կտորներ ու լիմոն դրած
Ամենաընթերցվածը