Ինչպե՞ս պատրաստել համեղ չախոբիլի․ Բոլոր գաղտնիքներն այստեղ
Դիտումներ 357
Բաղադրամասեր
1 կգ հավի մսին՝
500 գ լոլիկ,
80 գ քացախ,
ձիթայուղ,
30 գ սոխ,
աղը, պղպեղը, մաղադանոսը, սխտորը՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Հավի միսը լվանալ և կտրել ոչ մեծ կտորներով: Սոխը կտրել, դնել կաթսայի մեջ , ավելացնել արևածաղկի ձեթ և շոգեխաշել ցածր ջերմության տակ մինչև տապակվի:
Սոխի վրա ավելացնել հավի միսը, աղը, պղպեղը, մանր շերտերով կտրտած լոլիկը, սխտորը, քացախը, մի փոքր քանակությամբ ջուր (կամ արգանակ): Փակել կաթսայի բերանը և թողնել շագեխաշվի մինչև պատրաստ լինելը:
Ամենաընթերցվածը