Ինչպե՞ս պատրաստել բլինչիկի խմորը, որպեզի լիստերը ստացվեն նուրբ և չպոկվեն

Դիտումներ 532
Ինչպե՞ս պատրաստել բլինչիկի խմորը, որպեզի լիստերը ստացվեն նուրբ և չպոկվեն

Որպեսզի բլինչիկի լիստերը նուրբ ստացվեն և չպոկվեն անհրաժեշտ է ՝

Բաղադրամասեր

1 լ կաթին ՝ 

2 հատ ձու,

2 ճ․ գ շաքարավազ,

մի պտղունց աղ,

մի պտղունց սոդա

270 գ ալյուր,

կարագ,

3 ճ․ գ բուսայուղ

 

 


Պատրաստման եղանակը տեսանյութով ՝ 

 

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը