Ինչպե՞ս պատրաստել բլինչիկի լիստերը, որպեսզի այն չայրվի, չպոկվի և ամենկարևորը շատ համեղ ստացվի

Դիտումներ 414

Ինչպե՞ս պատրաստել բլինչիկի լիստերը, որպեսզի այն չայրվի, չպոկվի և ամենկարևորը շատ համեղ ստացվի

Այս բաղադրատոմսը պահպանեք, այն ձեզ շատ պետք կգա․

Բաղադրիչներ

1 լիտր կաթին ՝ 

4 հատ ձու,

400 գրամ ալյուր,

4 ճ․ գդալ ձիթայուղ,

2 թ․ գդալ շաքարավազ,

0.5 թ․ գդալ սոդա,

աղ 

 



Պատրաստման եղանակը

  • Ձուն ծեփել շաքարավազի և աղի հետ միասին:

  • Ավելացնել ձեթը, այնուհետև կաթը և լավ խառնել: Ավելացնել նաև սոդան և ալյուրը` հարել հարիչով:

  • Թավան ձեթով պատել, լավ տաքացնել կրակի վրա և լցնել խառնուրդը, այնպես շարժել թավան, որ խմորը տարածվի ամբողջ թավայով:



Ամենաընթերցվածը