Ինչպե՞ս պատրաստել բլինչիկի լիստերը, որպեսզի այն չայրվի, չպոկվի և ամենկարևորը շատ համեղ ստացվի
Դիտումներ 414
Այս բաղադրատոմսը պահպանեք, այն ձեզ շատ պետք կգա․
Բաղադրիչներ
1 լիտր կաթին ՝
4 հատ ձու,
400 գրամ ալյուր,
4 ճ․ գդալ ձիթայուղ,
2 թ․ գդալ շաքարավազ,
0.5 թ․ գդալ սոդա,
աղ
Պատրաստման եղանակը
-
Ձուն ծեփել շաքարավազի և աղի հետ միասին:
-
Ավելացնել ձեթը, այնուհետև կաթը և լավ խառնել: Ավելացնել նաև սոդան և ալյուրը` հարել հարիչով:
-
Թավան ձեթով պատել, լավ տաքացնել կրակի վրա և լցնել խառնուրդը, այնպես շարժել թավան, որ խմորը տարածվի ամբողջ թավայով:
Ամենաընթերցվածը