Ինչպե՞ս դարչինի օգնությամբ հաղթահարել մրսածությունը և չհիվանդանալ
Դարչինն առաջին հերթին հայտնի է որպես ամենահայտնի համեմունքներից մեկը: Հնում ինչ-որ մի ժամանակ այն հասանելի էր միայն թագավորներին ու կայսրերին, բայց այսօր այն կգտնվի ցանկացած տնային տնտեսուհու զինանոցում: Դարչինն օգտագործում են թխվածքներ, աղանդեր ու շոկոլադ պատրաստելիս, ավելացնում են սուրճի մեջ, հաճախ դարչինի ձողիկները պահում են պահարանում պարզապես հոտի համար: Սակայն այն նաև հրաշալի դեղամիջոց է մրսածության դեմ։ Դարչինով պատրաստվող բնական միջոցը, որը կօգնի հաղթահարել մրսածությունը և չհիվանդանալ։ Այն պատրաստելու համար հարկավոր է ՝
Բաղադրիչներ
Դարչին,
կոճապղպեղ,
կիտրոնի հյութ,
խնձորի քացախ
Պատրաստման եղանակը
Դարչինը և իմբիրը հայտնի են իրենց հակավիռուսային հատկություններով, ավելացնում ենք նաև կիտրոնի հյութ և խնձորի քացախ, որոնք լրացնում են վիտամին C-ի պաշարները: Նման բաղադրությամբ թեյը կօգնի վերականգնել ուժերը և պայքարել հիվանդության դեմ: Ցանկության դեպքում կարող եք նաև մեղր օգտագործել այս խարնուրդին։