Ինչպե՞ս պատրաստել իսկական տնական կոզինախ

Դիտումներ 1117
Ինչպե՞ս պատրաստել իսկական տնական կոզինախ

Բաղադրամասեր

  • 500 գ. ընկույզ,

  • 500 գ. մեղր,

  • 100 գ. շաքար

Կոզինախ


Պատրաստման եղանակը

  • Մեղրը շաքարի հետ եփել, օշարակի մեջ լցնել մանր կտրատած և թեթևակի տապակած ընկույզ և 15 րոպե եփել: Պատրաստի գոզինախը (տաք) լցնել սառը ջրով թրջած ափսեի մեջ, հարթեցնել և սառեցնել: Դրանից հետո ափսեն թեթևակի տաքացնել, գոզինախը ամբողջությամբ հանել միջից, այնուհետև կտրատել շեղանկյան ձևով: Կտրատած գոզինախը դնել ափսեի մեջ: Ընկույզի փոխարեն կարելի է նուշ օգտագործել:

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը